ONLINE WERKEN TIJDENS  CORONAVIRUS: 'DEEL JE ERVARINGEN'

Inmiddels werkt het bureausecretariaat net als onze collega’s van de BNA, BNI en BNSP allemaal van huis uit. De komende periode organiseren we vanzelfsprekend geen events of bijeenkomsten.

De cursus toekomstbestendig beplanting is  reeds uitgesteld tot na de zomer. We willen graag onze leden een hart onder de riem steken, èn geïnformeerd houden om de komende moeilijke periode goed door te komen.    

Voor architecten en professionals in de wereld van ontwerp en bouw kan een thuiskantoorsysteem een uitdaging zijn, gezien het feit dat sommige dagelijkse taken bestaan uit het inspecteren van de bouwplaats, het bespreken van technische beslissingen en het houden van bijeenkomsten met mensen, van klanten tot materiaalleveranciers. Daarom willen we graag meer weten over de uitdagingen en mogelijkheden die een quarantaine voor uw praktijk met zich meebrengt.

Via de nieuwsbrief van de SFA Stichting Fonds Architectenbureaus is ook nadere informatie verstrekt die we op de website hebben gedeeld.

Wij wensen iedereen sterkte en vooral gezondheid toe!

NVTL Bureauteam 

WIllemijn Ter Hart, Lucie Nijsen en Selinda Stompé

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

ONLINE CORONA DOSSIER  INPUT EN FEEDBACK 

HANDIGE LINKS EN  VEELGESTELDE VRAGEN TIJDENS CORONACRISIS

Deze crisis doet een enorm beroep op ons allemaal, onze solidariteit en ondernemerschap. Wij willen als NVTL graag de beschikbare informatie met jullie delen op het gebied van online werken, financiele en economische maatregelen.

In de veelheid van berichten is het belangrijk om een duidelijke informatielijn te delen en te volgen die ons als beroepsgroep verder helpt. Zoals jullie weten delen wij met Ontwerpend Nederland (BNA, bni, BNSP, NVTL , PEP en SFA) de werkvloer in Amsterdam en weten elkaar ook nu te vinden. De BNA heeft ons aangeboden de nieuwsfeed over de Corona-uitbraak ook met bni-leden te delen.

Dat waarderen we zeer. De BNA Coronapagina tref je hier aan.  

coronavirus 4833754 960 720 430x400

CORONA DOSSIER BNA
https://www.bna.nl/corona

VEELGESTELDE ONDERNEMERSVRAGEN OVER CORONA : KVK

https://www.kvk.nl/corona/

 

 

ACTUELE INFORMATIE SFA | Stichting Fonds Architectenbureaus

https://www.sfa-architecten.nl/helpdesk/faq/coronavirus/

CORONATIPS VAN DE ARCHITECT 

Tijdenlijke overbrugging noodmaatregel

https://www.dearchitect.nl/architectuur/artikel/2020/03/coronatip-1-tijdelijke-noodmaatregel-overbrugging-voor-werkbehoud-now-101238665

STEUNMAATREGELEN zelfstandige ondernemers in de bouw: : Zelfstandigenbouw.nl 

VOOR ZZPérs : abonneer je op de nieuwsbrief van www.ikwordzzper.nl  Je ontvangt dan een handige Tool om te kijken of je in aanmerking komt voor een uitkering.

www.ikwordzzper.nl/dossier/coronavirus.nl 

FINANCIELE ADVIEZEN 

https://acconavm.nl/blog/coronavirus-beperk-de-schade-met-deze-5-tips/

Thuis Overleven zonder collega's : 

https://www.dearchitect.nl/architectuur/artikel/2020/03/coronatip-3-overleven-zonder-collegas-101238797

https://www.arcam.nl/tien-tips-voor-de-thuisblijvers/