Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht

Kasteel de Vanenburg te Putten
Datum
do 15 NOV

Beschrijving

Natuurlijk heeft u iets met licht in de openbare ruimte. De gebouwde omgeving in de huidige 24/7 samenleving kan niet zonder licht. Openbare verlichting voegt meerwaarde toe aan gebouw en omgeving. Meer beleving, meer experience, en meer veiligheid. Licht is meer dan ooit een belangrijke asset voor het woon-,werk- en leefomgeving aantrekkelijk te maken. 

Wilt u meer weten over licht in de openbare ruimte en wat dit voor uw praktijk kan betekenen kom dan op donderdag 15 november naar het 3e Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht in Kasteel de Vanenburg in Putten. Hét kennisevenement met de belangrijkste ontwikkelingen in openbare verlichting. Bekijk het programma >>

Omgevingsgericht ontwerpen
Tijdens deze dag zoomen we specifiek in op het thema 'omgevingsgericht ontwerpen van openbare verlichting'. Niet de techniek, de richtlijnen, of esthetica maar de mens komt in deze benadering centraal te staan. Licht schuift in deze benadering steeds meer op naar de ontwerppraktijk en wordt daarmee voor u een interessant domein. 

Samenwerken 
Wat gaat omgevingsgericht ontwerpen van licht voor u betekenen en wat is de meerwaarde/inbreng van disciplines waaronder architecten, landschapsarchitecten en stedenbouwers? Tijdens dit congres ontvangt u antwoorden op deze vragen, aan de hand van oplossingen, tools en voorbeeldprojecten. 

Voor wie?
Het congres is uitermate interessant voor ontwerpende disciplines: stedenbouwers, architecten, landschapsarchitecten en lichtontwerpers maar ook voor lichtbeheerders en beleidsmakers. Kortom, voor iedereen die integraal werkt en ontwerpt aan gebouw en omgeving.

Aanmelden >>