Meesters in de tuin

Inspyrium te Cuijk
Datum
do 19 OKT

Beschrijving

Graag willen wij je hierbij persoonlijk uitnodigen voor Meesters in de tuin 2017.

Dit wereldwijd unieke event richt zich speciaal op de hovenier, tuinarchitect & tuinontwerper actief in het hoge(re) segment. Zeker 40 producenten en importeurs van onderscheidende producten die NIET op iedere hoek van de straat te koop zijn, laten deze dag hun innovaties en nieuwe producten voor aankomend seizoen zien.

Naast de hal met exposanten is er ook een plenair programma met 2 nationaal bekende sprekers. Deze presentaties zullen naast een behoorlijke dosis energie en inspiratie vooral in het teken staan van de noodzaak van het continue onderscheiden in zowel ontwerp als product en het belang van productkennis.

De meesterlijke culinaire invulling wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Martien Bos, Ambulant cuisinier van onder andere koning Willem Alexander en winnaar van de culinaire world cup in 1994 en 1998.

Er worden 4 "eilanden" gerealiseerd waar men verschillend kan eten en drinken.

Dit jaar vindt het event Meesters in de tuin plaats op 19 oktober in het Inspyrium te Cuijk. Het event breidt zich uit met een hal van ruim 1800m2 en totaal 40 exposanten. Deze speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers zetten gedurende deze dag kennis, innovatie en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.

Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Ebben Inspyrium in Cuijk is de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar te ontmoeten. Het Ebben Inspyrium is onderdeel van Boomkwekerij Ebben.

Klik op onderstaande button om nu je persoonlijke toegangskaart te bemachtigen. Let op! Er zijn dit jaar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

T I C K E T S

Wist je dat...

...er al meer dan 300 (van de 500) kaarten zijn verkocht?

...exposanten zich voor een jaar partner van Meesters in de tuin mogen noemen en we jullie het gehele jaar rond gaan informeren over productontwikkelingen en innovaties?

...wij op nagenoeg alle social media kanalen actief zijn met foto's en videos?

...de nieuwe website op 1 september 2017 live gaat?