Uitreiking Gouden Mispel 2017

Slot Doddendael te Ewijk
Datum
do 14 DEC

Beschrijving

Vereniging Nederlands Cultuurlandschap organiseert op donderdagmiddag 14 december de uitreiking van de Gouden Mispel 2017. Ik stel het zeer op prijs als u hierbij aanwezig kunt zijn.

De Gouden Mispel wordt elk jaar uitgereikt aan 3 personen of organisaties die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming of ontwikkeling van het Nederlands cultuurlandschap. De mispel is als symbool gekozen omdat ze zich alleen spontaan vestigt in eeuwenoude houtwallen, heggen en andere landschapselementen.

Voor deze feestelijke gelegenheid hebben wij Slot Doddendael als locatie gekozen. Dit middeleeuws kasteeltje vlakbij Nijmegen ligt in het mooie Land van Maas en Waal. In deze unieke setting introduceren wij niet alleen de prijswinnaars, maar verzorgen wij tevens een feestelijk programma met bijzondere intermezzo’s, lekkere versnaperingen en (met u erbij); goed gezelschap.

Graag ontvangen wij voor 3 december uw aanmelding via deze website. Wij ontmoeten graag mede-natuurliefhebbers, mocht een relatie van u interesse hebben in de Gouden Mispel dan vragen wij u om deze uitnodiging door te sturen.

.
Graag tot ziens bij de uitreiking!

J.J. (Jaap) Dirkmaat
directeur