Benoeming Buitengewoon lid Michael van Gessel en ALV - NVTL

Benoeming Buitengewoon lid Michael van Gessel en ALV

Locatie: Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten
vr 14 juni 2024

We nodigen NVTL-leden en genodigden uit voor een bijzonder evenement ter gelegenheid van de benoeming van Michael van Gessel tot Buitengewoon lid van de NVTL. Op dezelfde dag, voorafgaand aan het eerbetoon van Michael, organiseren we de algemene ledenvergadering (ALV) met een terugblik over het jaar 2023. Ook gaan we in op wat er nu speelt in de wereld van de tuin- en landschapsarchitectuur & ontwerp.

Programma

  • 11.30-12.30 uur Rondleiding Kasteelpark Duivenvoorde door Ritso Sikma van SmitsRinsma.
    In 2007 Michael van Gessel heeft toentertijd een ontwerp gemaakt voor de renovatie van het park op basis van het oorspronkelijke ontwerp van Jan David Zocher jr uit de 19e eeuw. Toendertijd is SmitsRinsma betrokken geweest bij het herstel van het kasteelpark Duivenvoorde te Voorschoten.
  • 13.00-14.30 uur Algemene ledenvergadering met lunch
  • 15.00-16.30 uur Benoeming Buitengewoon lid Michael van Gessel
    Erik A. De Jong, leerstoel Cultuur Landschap en Natuur UvA emeritus zal het oeuvre van Michael van Gessel beschouwen waarna B+B directeuren en landschapsarchitecten Hannah Schubert en Tomas Degenaar lijnen trekken naar de huidige tijd.
  • Vanaf 16.30 uur Borrel

Je hebt de mogelijkheid om bij specifieke onderdelen van het programma aanwezig te zijn. Gelieve je keuze aan te geven bij de bestelling.

Geef je op!