Architect van je eigen werk - NVTL

Architect van je eigen werk

Details

EVENT VOOR IEDEREEN IN DE ARCHITECTENBRANCHE: werkgevers-werknemers-zzp’ers-studenten 

  • Datum: woensdag 19 juni, inloop om 9.30 uur. Het programma start om 10 uur en eindigt om 16 uur gevolgd door een (netwerk) borrel.
  • Waar: Bibliotheek Neude 11 in Utrecht.
  • Kosten: dankzij subsidie van SZW kan SFA de architectenbranche dit event kosteloos aanbieden.
Aanmelden
Locatie: Bibliotheek Neude, Utrecht
wo 19 juni 2024

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert SFA een evenement voor de hele architectenbranche in Bibliotheek Neude te Utrecht.
Werkzaam zijn als architect betekent creatief bezig zijn, maar ook deadlines halen en zorgen voor voldoende opdrachten. Dat zorgt voor werkdruk. Hoe zorg je er voor dat je, ondanks 
die druk, gezond door kunt werken tot je pensioendatum?

SFA organiseert een evenement voor de branche waar deze vraag centraal staat. We willen het congres zo breed mogelijk opzetten; het is bedoeld voor architecten en ontwerpers in brede zin: werknemers, werkgevers, zelfstandigen, studenten. Het aantal deelnemers is echter beperkt, dus houd de nieuwsbrief en LinkedIn van de SFA in mei in de gaten zodat je je op tijd aanmeldt. Reserveer nu alvast de datum 19 juni in je agenda.

WAAROM MOET JE HIERBIJ ZIJN?

INFORMATIE + NETWERKEN + INSPIRATIE + BIJ- EN NASCHOLINGSUREN ARCHITECTENREGISTER

Dit event biedt elke (aspirant) architect de kans om concullega’s en stakeholders uit de branche te ontmoeten omtrent een thema dat iedereen aangaat:
Op grond van de Arbowet zijn werkgevers verplicht ervoor te zorgen dat hun werknemers maar ook zijzelf gezond kunnen werken. Zelfstandige architecten en werknemers hebben hier een eigen verantwoordelijkheid. Hoe combineer je dat met het halen van deadlines en zorgen voor voldoende opdrachten?
Tijdens dit event krijg je relevante en praktische informatie aangereikt en hoor je wat er speelt in de branche. Het wordt niet alleen een informatieve maar ook onderhoudende dag, vol inspiratie en kans om te netwerken.
Op grond van de Wet op de architectentitel moet je om de titel van architect te blijven voeren elk jaar 16 bij- en nascholingsuren volgen. Deelnemen aan dit event telt voor 6 uur.

PROGRAMMA
Het volledige programma staat nu op de website onder Event.