BNSP Salon: Ruimtelijke perspectieven - NVTL

BNSP Salon: Ruimtelijke perspectieven

een willekeurige selectie uit het verkiezingsprogramma in beeld door de Stichting Politieke Academie waar AI de samenvattingen van de verkiezingsprogramma’s 2023 omzet in beeld.

Details

Wanneer: maandag 11 december 2023

Tijd: 19:00 inloop met koffie en thee, aanvang programma 19.30 – 21.30 uur

Pakhuis de Zwijger, de Studio op de 5de: Piet Heinkade 179B, Amsterdam

Livestream: BNSP YouTube

Aanmelden
Locatie: Pakhuis de Zwijger
ma 11 december 2023

Een gesprek in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam over de toekomst van NL en de grote transities in de ruimtelijke ordening tegen het licht van de verkiezingsuitslag van 22 november 2023.

Samen met Eric vd Burg  (demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid), Hans Tijl (provinciesecretaris Flevoland), Indira van t klooster (directeur Arcam) en Desiree Uitzetter (directeur Neprom) praten we over de recente verkiezingsuitslag: hoe moeten we deze duiden en wat betekent het voor de positionering van onze vakgebieden? Eric vd Kooij (voorzitter BNSP) is presentator van deze Salon en Nathan de Groot is de moderator op deze avond.

De volgende vragen staan centraal op deze avond: Hoe kunnen wij, als professionals, het politieke speelveld bedienen en in staat worden gesteld om aan ruimtelijke transities te werken? Hoe verhouden de energietransitie, de klimaatopgave en woningbouwopgave zich tot de provincies en gemeenten?

Waar liggen kansen en obstakels om integraal te werken? Hoe kunnen de ruimtelijke puzzels worden opgelost en zorgen we voor voldoende kwaliteitsborging? Waar en hoe kunnen we helpen en met welke instrumenten?! In deze BNSP salon zal het publiek aan de hand van peilingen en stellingen rechtstreeks worden betrokken bij het gesprek met de gasten.

Neem deel aan het gesprek over de toekomst van NL en de grote transities in de ruimtelijke ordening tegen het licht van de verkiezingsuitslag van 22 november 2023 en kom naar de salon in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. (aanmelden is verplicht)