Cursus Beheer openbare ruimte: tijd en schaal - NVTL

Cursus Beheer openbare ruimte: tijd en schaal

Details

Datum: 20 februari – 17 maart 2023

Aanmelden
ma 20 februari 2023

Ben je op zoek naar manieren om slim en strategisch om te gaan met complexe beheeropgaven in de openbare ruimte die spelen op verschillende schaalniveaus? Merk je dat operationeel, tactisch en strategisch beheer elkaar beïnvloeden en ook verbonden zijn met bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling? En ben je daarvoor op zoek naar een integrale benadering van beheer en onderhoud?

Deze cursus richt zich op professionals die hun kennis willen verdiepen en de meest recente inzichten willen toepassen in de praktijk. Ben je geïnteresseerd in een integrale benadering van het beheer van de openbare ruimte? En vind je het leuk om samen te werken met masterstudenten? Dan is deze cursus iets voor jou! WUR organiseert deze cursus samen met de Stichting Managing Public Space.

In deze cursus ga je gedurende 4 weken aan de slag met complexe beheeropgaven in de openbare ruimte die spelen op verschillende schaalniveaus. Dit doe je in een mixed classroom: deelnemers zijn masterstudenten én professionals die samenwerken aan complexe uitdagingen. Zo leren masterstudenten de kneepjes van het vak en als professional haal je frisse ideeën op. Via lessen en opdrachten leer je om vanuit verschillende perspectieven complexe opgaven te begrijpen en van daaruit integrale oplossingen te ontwerpen die recht doen aan de complexiteit en onzekerheden.

Meer info