Cursus Faunavoorzieningen - NVTL

Cursus Faunavoorzieningen

Details

Datum & tijd: 24 november 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Locatie: n.t.b. bereikbaar met auto en/of openbaar vervoer

Kosten: € 429,00 excl. BTW.

Minimaal aantal deelnemers: 5 personen

Doelgroep: o.a. adviesbureaus, ingenieursbureaus en ontheffing- en vergunningverleners (semi-)overheden.

Cursusleiding: Jarno Beijk (Faunus Nature Creations)

Meer info
do 24 november 2022

De kennis en inzichten over faunavoorzieningen voor gebouwbewonende vleermuizen en vogels nemen snel toe. Helaas zijn er nog veel misstanden met de keuze en toepassing van faunavoorzieningen. Tijdens deze eendaagse cursus willen we meer inzicht hierin geven. Hoe kun je de juiste keuze maken voor een voorziening? Wat zijn de do’s en don’ts en waar moet je vooral op letten?

We starten met inzicht te krijgen in de ecologie en de ecologische vereisten van de meest voorkomende gebouwbewonende soorten. Daarnaast zullen we diverse methodes behandelen m.b.t. faunavoorzieningen. Van ‘eenvoudige’ nestkast tot inmetselkast. Maar ook grotere objecten zoals vleermuistorens zullen worden behandeld.

Tijdens de cursus is er volop ruimte voor vragen en kunnen er ook casussen worden ingebracht die behandeld kunnen worden.

Na het volgen van deze cursus heb je meer handvatten voor het maken van de juiste keuze bij het toepassen van een faunavoorziening en deze functioneel in te kunnen zetten.

Meer informatie: Jarno Beijk –  info@faunusnature.com – 0545-723033

Aanmelden: aanmelden kan door je gegevens te mailen naar info@faunusnature.com.

Deze cursus bieden wij ook ‘in company’ aan, waarbij we gezamenlijk met de opdrachtgever kunnen kijken naar de wensen en leerdoelen van een organisatie, team of afdeling en de te behandelen stof. Neem contact op via info@faunusnature.com of 0545-723032 voor meer informatie.