EFL Stichting: Kick-off en Matchingsdag open oproep ‘Ontwerpen aan een klimaatrechtvaardige wereld’ - NVTL

EFL Stichting: Kick-off en Matchingsdag open oproep ‘Ontwerpen aan een klimaatrechtvaardige wereld’

vr 26 augustus 2022

De Open Oproep ‘Ontwerpen aan een klimaatrechtvaardige wereld’ is geopend! De EFL Stichting roept teams van deskundigen uit de drie domeinen van ruimtelijk ontwerp, onderzoek en beleid op om te zoeken naar antwoorden op de vraag hoe we op rechtvaardige wijze kunnen vormgeven aan de klimaattransitie in onze leefomgeving.

Klik hier voor de Open Oproep.

Click here for the Open Call (ENG)

Kick-off en Matchingsdag

Op vrijdag 26 augustus 2022, van 10.00 tot 14.00 uur vindt de Kick-off en Matchingsdag plaats voor geïnteresseerden in deelname aan de Open Oproep. Dat is tevens het moment om mogelijke teamleden te ontmoeten. Dit evenement vindt plaats op het terrein van de Parade in Amsterdam (Martin Luther Kingpark).

Met onder andere Caroline Newton, ontwerper en houder van de Van Eesteren Fellowship (TU Delft), Sandor Gaastra, directeur-generaal Klimaat en Energie (Ministerie EZK), Jannemarie de Jonge, Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving en een lezing van Inger Kammeraat (MVRDV).

Deelname aan de Kick-off en Matchingsdag is mogelijk na aanmelding. De aanmelding sluit op vrijdag 12 augustus 12.00 uur (middag). Voor deelname aan dit evenement wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd.  U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding via de mail.