YOUNG NVTL Kick-off Grass Reads Leesclub - NVTL

YOUNG NVTL Kick-off Grass Reads Leesclub

Details

Datum: 11 september 2024
Tijd: 19:30 tot 21:00 (inloop vanaf 19:00)
Plaats: Feddes Olthof, Doelenstraat 32, 3512XJ Utrecht

Aanmelden
Locatie: Utrecht
wo 11 september 2024

Young NVTL start samen met Marinke Steenhuis en Vita Teunissen (van SteenhuisMeurs) een nieuwe leesclub, genaamd Grass Reads, gericht op vakliteratuur in de landschapsarchitectuur. Elk seizoen wordt er één boek gelezen en gezamenlijk besproken. Zowel klassieke als hedendaagse, Engelse en Nederlandse boeken komen aan bod.

Op woensdagavond 11 september gaat Grass Reads officieel van start en zijn hiervoor uitgenodigd bij Feddes Olthof. De avond begint met de lezing die Marinke Steenhuis in 2022 op dezelfde plek hield: “Landschap in letters”, met haar selectie van de 10 belangrijkste boeken van de afgelopen 100 jaar binnen de landschapsarchitectuur. Aansluitend wordt het eerste boek bekendgemaakt dat gezamenlijk met de nieuwe leesclub gelezen wordt. Het belooft een feestelijke avond te worden, geheel in het teken van leesplezier en het belang van vakliteratuur binnen ons vakgebied.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de verdere ontwikkelingen van de leesclub? Geef je e-mailadres dan via deze LINK op, en geef meteen aan welk boek jij graag op de leeslijst zou willen terugzien.