[L]: Interactieve bijeenkomst Design Challenge - NVTL

[L]: Interactieve bijeenkomst Design Challenge

Details

Wat: Dagprogramma van het Landschapslaboratorium Onze Energie, Ons Landschap
Datum: vrijdag 16 april 2021
Aanmelden vóór 9 april (liefst eerder)

vr 16 april 2021

Nederland heeft talrijke geluidswallen in het landschap staan. Maar kunnen ze misschien méér? Zoals energie opwekken voor de gemeenschap? Het landschap verfraaien en misschien zelfs de biodiversiteit versterken? Tijdens de interactieve bijeenkomst op 16 april van 14.30 – 15.30 uur gaan we met u in gesprek over het toepassen van ontwerpkracht in het Nederlandse landschap bij de energieopgave. Ook geven we u een impressie van de ideeën die een Design Challenge opleverde voor een geluidswal aan de A67. De bijeenkomst is onderdeel van het Landschapslaboratorium Onze Energie Ons Landschap tijdens de Landschapstriënnale 2021. We beloven u een boeiende sessie met inzicht, inspiratie en ruimte voor vragen en discussie.

Programma 14.30 – 15.30:
Intro, De essentie van de zes Design Challenge-ontwerpen. Panelgesprek met Angèle Reinders (TUE, jurylid Design Challenge), Marco Bakermans (planstudiemanager Rijkswaterstaat) en Paul Roncken (onafhankelijk adviseur ruimtelijke kwaliteit provincie Utrecht). Gespreksleider: Jannemarie de Jonge (Rijksadviseur en voorzitter Design Challenge-jury). Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Deze interactieve bijeenkomst wordt u aangeboden door KunstLoc Brabant, Staatsbosbeheer en ECCO/Het Groene Woud. Meer informatie: Peter van Oers, Het Groene Woud, pvoers@hetgroenewoud.com.

Meer weten over Onze Energie Ons Landschap? Klik hier.

Aanmelden
U kunt zich, liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk tot 9 april a.s., aanmelden door een mail te sturen naar communicatie@hetgroenewoud.com o.v.v.
• Interactieve bijeenkomst Design Challenge
• Uw naam
• Uw e-mailadres
• De naam van de organisatie waar u werkt

U ontvangt in de aanloop naar 16 april alle praktische informatie over uw
online deelname.