WUR cursus Transities in de openbare ruimte: Planning ontwerp en beheer - NVTL

WUR cursus Transities in de openbare ruimte: Planning ontwerp en beheer

ma 31 oktober 2022

Het vak Transities in de openbare ruimte: planning, ontwerp en beheer start op 31 oktober. Wageningen Universiteit (WUR) organiseert samen met Stichting Managing Public Space deze cursus speciaal voor beheerders. Schrijft u zich ook in?

Transities in de openbare ruimte: planning, ontwerp en beheer
Pak deze mooie kans om samen met andere beheerders en studenten meer te leren rondom openbare ruimte. Heeft u te maken met complexe beheeropgaven in de openbare ruimte en infrastructuur door klimaatverandering, energietransitie, circulariteit of nieuwe mobiliteitsconcepten? Bent u geïnteresseerd in een integrale benadering van planning, ontwerp en beheer van de openbare ruimte? Dan is deze cursus iets voor u!

Ervaringen van beheerders: waardevol, inspirerend en goed toepasbaar
Wat vonden beheerders die u voorgingen van de cursus? Heel waardevol, inspirerend én goed toepasbaar in de praktijk. Meer weten? Lees dan deze MPS Onderwijsspecial. In deze special staan ervaringen van beheerders die eerder de cursus volgden, meer achtergrond en praktische informatie.

Meedoen
Wilt u zich ook inschrijven? Of wilt u zelf niet meedoen aan de cursus, maar kent u iemand die het niet mag missen? Stuur deze informatie dan door. De cursus Transities in de openbare ruimte: Planning ontwerp en beheer loopt van 31 oktober tot en met 21 december 2022. Schrijf u nu in via de website van Wageningen Academy 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via contact@managingpublicspace.com.