Talkshow “Plan E: natuurinclusief denken kun je gelijk doen” - NVTL

Talkshow “Plan E: natuurinclusief denken kun je gelijk doen”

Details

Datum: 20 april 2021
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Aanmelden: via de aanmeldknop hieronder.

Aanmelden
Tue 20 April 2021

Op 20 april om 14.00 uur organiseert Eelerwoude de talkshow “Plan E: natuurinclusief denken kun je gelijk doen”. 

Onderwerpen
Natuurinclusieve leefomgeving, duurzame landbouw, biodiversiteit, klimaatbewust en energietransitie. Thema’s die volop in de belangstelling staan. Hoe kun je deze thema’s direct in de praktijk toepassen? Dat hoeft niet direct met grote plannen, u kunt morgen al aan de slag.

Aan tafel
Mensen die in de praktijk met het onderwerp bezig zijn, hebben we aan tafel. Een grondbezitter, biologische boer, ecohydroloog, rentmeester en een beleidsmedewerker. Normaliter is een talkshow alleen binnen, wij zorgen dat u ook via onze reporter in het veld geïnspireerd raakt. Zij vertellen hoe natuurinclusief denken en doen tot uiting komt in hun werkveld.

Voor wie interessant?
Deze talkshow is interessant voor grondeigenaren als gemeenten, waterschappen, provincies, landgoedeigenaren, agrariërs, woningstichting. Eigenlijk kan iedereen die een stukje grond (aarde) ontwikkelt, inricht en/of beheert aansluiten.

Aanmelden
Meld u hier alvast aan. Ondertussen houden we u op de hoogte met een kijkje achter de schermen. Daarnaast maken we de tafelgasten binnenkort bekend. De link van de livestream ontvangt u een paar dagen van te voren.