Johan SnelJohan Snel

Johan Snel (1977) studeerde Ruimtelijke ordening en planologie in Utrecht en Stedenbouw aan de Academie van Bouwkunst in  Amsterdam. In 2014 een Master City Developer.

Johan heeft gewerkt als stedenbouwkundige bij de gemeente Amsterdam, bij verschillende bureaus en sinds 2008 bij AM, project- en gebiedsontwikkelaar uit Utrecht. In de rol van Stedenbouwkundige en teammanager van het team Concepts. Hij werkt veel aan complexe integrale gebiedsontwikkelingen, vooral in de fase waarin gestelde beleidsambities waargemaakt moeten worden in een concreet project. Verbinding leggen tussen publieke en private partijen, ontwerpers en opdrachtgevers ligt hem goed. Veelal in de eerste verkennende fase van een project, vaak als inhoudelijk opdrachtgever. Johan vindt het heel inspirerend om integraal samen te werken aan de complexe opgave waar Nederland voor staat. 

Johan: ‘Ik lever graag een bijdrage aan de verbreding van het vakgebied, het versterken van de relatie met  opdrachtgevers en de uitbouw van de Platform functie van de NVTL als bestuurslid PR’.