De commissie Public Relations richt zich op het promoten van het vakgebied , maar ook om de vakkennis voor haar leden op aantrekkelijke wijze op peil te houden. . Veel aandacht wordt besteed aan interessante excursies , Congressen en Debatten in en over ons vakgebied.

Zo bezochten wij recentelijk de stad Leeuwarden en omgeving (Hoofdstad van Europa, lezing door Bureau Noordpeil) ), EIndhoven ( Strijp R en S en projectbezoeken in Eindhoven ) Arboretum Kalmthout en landgoed Hemelrijk ( met  lezing over tuinarchitect John Bergmans). Tijdens deze excursies vinden er veel leuke contacten en uitwisselingen van kennis plaats tussen de leden en introducees. 

October 2019: Debat Herontwerp Groen Erfgoed i.s.m. de TU-Delft en Atelier Rijksbouwmeester.

Jaarlijks worden er korte vakinhoudelijke cursussen georganiseerd, bijvoorbeeld over plantenkennis in de Tuinen van Mien Ruys,  en in locatie Belmonte Wageningen.

VOR: op de Vakbeurs voor de Openbare Ruimte is de NVTL jaarlijks vertegenwoordigd met een stand en een door NVTL-lid  ontworpen plein. 

Samenwerking met Tuin & Landschap: Het vaktijdschrift T&L geeft elk jaar een Themanummer uit, waar onze commissie actief aan meewerkt.

2019: Herontwerp Groen erfgoed 

Voorzitter Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden: Johan Snel (bestuurslid) , Willemijn ter Hart (bureau NVTL) Lucie Nijsen (project coordinator) Johan Meeus, Jaap Poortvliet, Dolf Houtman.