De commissie PR richt zich op het promoten van het vakgebied, maar ook om de vakkennis voor haar leden op aantrekkelijke wijze op peil te houden.  Veel aandacht wordt besteed aan interessante excursies,Congressen en samenkomsten in en over ons vakgebied. 

Excursies: recentelijk :  excursies naar  (Europeese hoofdstad ) Leeuwarden, Park Vijversburg (Lola en Piet Oudolf) , Landgoed Stania State (architect Roodbaard, lezing door Bureau Noordpeil.)

Fietsexcurie EIndhoven ( Strijp R en S en projectbezoeken van en door NVTL bureauleden )

Arboretum Kalmthout en landgoed Hemelrijk ( met  lezing over tuinarchitect John Bergmans).

Tijdens deze excursies vinden er veel leuke contacten en uitwisseling van kennis plaats tussen de leden en introducees. 

Projecten: October 2019: Themanummer samen met Tuin & Landschap Herontwerp Erfgoed met Tentoonstelling Projecten in TU Delft

Debat Buitenruimten van Erfgoed i.s.m. de TU-Delft en Atelier Rijksbouwmeester Floris Alkemade.

Jaarlijks worden er korte vakinhoudelijke cursussen georganiseerd, bijvoorbeeld over plantenkennis in de Tuinen van Mien Ruys, en op  locatie Belmonte Wageningen.

Beurzen : Op Tuinidee en de  Vakbeurs voor de Openbare Ruimte is de NVTL jaarlijks vertegenwoordigd met een stand en een door NVTL ontworpen plein. 

NVTL  leden-dag  met ALV  en  Nieuwjaarsborrel  : stuur ons gerust een mail met ideeen en suggesties voor projecten !

Samenstelling commissie :

Voorzitter Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden: Jaap Poortvliet, Johan Meeuws, Dolf Houtman, Lucie Nijsen. Johan Snel (bestuurslid),

Bureau coordinator: Willemijn ter Hart  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.