INSCHRIJVING STEENBREEKTROFEE VERKIEZING 2024 GEOPEND - NVTL

INSCHRIJVING STEENBREEKTROFEE VERKIEZING 2024 GEOPEND

Tue 9 January 2024

Heb jij een project opgezet dat verstening tegengaat of waarbij duurzaam wordt vergroend? Lever jij op jouw manier een bijdrage aan de biodiversiteit, klimaatbestendigheid én leefomgevingskwaliteit? Stuur jouw initiatief dan in voor de verkiezing van de Steenbreektrofee!

Elk voorjaar doet Stichting Steenbreek een oproep om jouw creatieve groenproject te delen en daarmee anderen te inspireren. Samen leveren we een positieve bijdrage aan de biodiversiteit, gezondheid en/of klimaatadaptatie.

INSCHRIJVING VERKIEZING 2024 GEOPEND: 1 FEBRUARI TOT 20 MEI

Meedingen naar de Steenbreektrofee 2024? Download het deelnameformulier en stuur jouw project in via info@steenbreek.nl! Inspiratie nodig? Lees meer over de genomineerden van afgelopen jaar.

Wie kunnen er meedoen?
Zowel initiatieven die spelen op het niveau van de straat of de wijk, als op niveau van dorp en stad zijn welkom.

Dit kan dus een gemeente zijn, maar ook een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, ondernemer of inwoner. Samenwerking van verschillende partijen (privépersonen, buurtorganisaties, overheid en bedrijven) is vaak de sleutel voor succes, vandaar dat de focus niet ligt op inzendingen vanuit commerciële instellingen. Ben je er echter van overtuigd dat jouw initiatief voldoet aan alle criteria, dan ben je van harte welkom om mee te doen!

De grootte van het project/initiatief is niet relevant om mee te doen aan deze verkiezing, maar je zit al in de uitvoering en niet meer in de ‘planfase’. De inzendingen voor de Steenbreektrofee komen uit Steenbreekgemeenten. Lees hier meer over de ervaringen van winnaars van vorige edities.

Meer informatie