Lancering online publicatie 'Ontwerp de Toekomst' - NVTL

Lancering online publicatie ‘Ontwerp de Toekomst’

Tue 16 May 2023

Op het slotevenement van het jubileumjaar van de 100-jarige Koninklijke NVTL, de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur, werd op vrijdag 13 mei de online publicatie Ontwerp de Toekomst gelanceerd.

Op deze bijzondere dag werd Ontwerp de Toekomst – Twaalf interviews over het landschap van de komende eeuw gelanceerd. Ontwerp de Toekomst is een online publicatie die werd gemaakt in het kader van het 100 jarig bestaan waarmee de NVTL een impuls wil geven aan nieuwe ontwerpbenaderingen voor de uitdagingen van morgen.

Met twaalf interviews wordt de spotlight gezet op de creativiteit en ontwerpkracht van tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers en de disciplines, die met de vakgemeenschap samenwerken aan een mooi(er) Nederland.

De geïnterviewden zijn: Michaël van Buuren
Hanna Prinssen, Mart Reiling + Thijs Dolders, Arita Baaijens, Maike van Stiphout, Ziega van den Berk, Dirk Oudes, Lieke Jildou de Jong, Peter de Ruyter, Roel Wolters, Steven Slabbers en Shera van den Wittenboer. In de loop van de komende jaren wordt de publicatie uitgebreid met meer interviews.

Lees het via www.nvtl.nl/ontwerpdetoekomst.