Oproep: stuur jouw projecten in voor de NVTL Awards 2024 - NVTL

Oproep: stuur jouw projecten in voor de NVTL Awards 2024

Tue 19 March 2024

Stuur jouw project(en) in voor de NVTL Awards 2024!
Tuin- en landschapsarchitecten en ontwerpers, ontwerpbureaus, ingenieursbureaus en overheden maken kans op een van de vier titels die dit jaar voor de tweede keer op rij worden uitgereikt.

Categorieën:
– NVTL Award ‘Uitgevoerd Landschapsontwerp’
– NVTL Award ’Uitgevoerd Tuinontwerp’
– NVTL Award ’Studie’
– NVTL Award ’Talent’

Vakjury
De vakjury onder leiding van Johan Snel (bestuurslid NVTL, stedenbouwkundige en team manager bij AM) bestaat uit Stijn van de Ven (masterstudent Wageningen Universiteit), Willemijn van Manen (landschapsarchitect bij bureau ZUS), Chantel van Beurden (tuin- en landschapsontwerper en docent tuinarchitectuur en toegepaste beplantingsleer bij de OntwerpAcademie), Hanna Prinssen (landschapsarchitect) en Bertram de Rooij (teamleider Regionale Ontwikkeling en Ruimtegebruik en senior onderzoeker bij Wageningen Environmental Research).

Inzenden
Stuur projecten in vóór 1 mei 2024 12:00 uur. Na die datum zal de jury zich over de inzendingen buigen. De genomineerden worden eind juni 2024 bekend gemaakt en de uitreiking zal plaatsvinden in oktober 2024.

De NVTL Award bestaat uit een award en een publicatie in tijdschrift Blauwe Kamer. De winnaar in de categorie ‘Talent’ wint daarnaast ook een tegoedbon van €800 voor een cursus bij NaturioOntwerpAcademieRuyteninstituut of Ries Meertens, Coaching Creative Companies.

Naar de inzendpagina