Ziegler|Branderhorst zoekt Stagiair(e) - NVTL

Ziegler|Branderhorst zoekt Stagiair(e)

Details

Stagiair(e) landschapsontwerp

ma 21 oktober 2024

Ben jij onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch? En wil je ervaring opdoen in een bevlogen team met landschapsontwerpers, stedenbouwers en een architect?

Dan leren wij jou graag kennen!

Voor de periode januari/februari tot juli 2025 hebben wij weer ruimte voor een meewerkstage landschapsontwerp.

Als stagiair maak je onderdeel uit van onze projectteams en werk je actief mee aan meerdere projecten. De opgaven waaraan Ziegler|Branderhorst werkt zijn vaak op de middenschaal, waarbij landschapsontwerp, architectuur en stedenbouw met elkaar vervlochten zijn. Bij onze projecten zijn vaak meerdere partijen en belanghebbenden betrokken. De samenwerking met anderen geeft een goede inkijk in het vak. Je woont interne en externe overleggen bij en je gaat mee naar participatiebijeenkomsten. Hierdoor krijg je inzicht in het vak en de daarbij horende processen, en maak je kennis met de manier waarop verschillende partijen met elkaar communiceren.

 

Wij zitten op een topplek aan het water in Rotterdam, vlak bij de metro. De ervaring leert dat stagiaires die wat verder weg wonen, altijd wel een (tijdelijke) kamer kunnen vinden in Rotterdam. Je komt terecht in een enthousiast team, we bieden een gezamenlijke lunch met ovenvers brood (als het kan buiten in de zon), een marktconforme stagevergoeding, kennisdeling en excursies.

Als je landschapsontwerp studeert aan bijvoorbeeld Van Hall Larenstein of HAS Green Acadamy en op zoek bent naar een meewerkstage vanaf januari/februari 2025, dan ontvangen wij graag een mail met portfolio (max 10MB). Deze kun je sturen naar: info@zieglerbranderhorst.nl t.a.v. Sjoukje Vermeer.