Partners - NVTL

Partners

Onze partners zijn erg belangrijk voor ons. Het is mede dankzij hen dat wij ons vakgebied vol verve kunnen promoten, de vakontwikkeling kunnen stimuleren en samenwerkingen kunnen faciliteren binnen onze branche en daarbuiten.

Ook partner worden? Download hier het partnerpakket.


SmitsRinsma
 is een landelijk opererend ingenieursbureau dat adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte.
Het werkveld bevindt zich in zowel het stedelijk- als het landelijk gebied en omvat nieuwe aanleg, renovatie of herinrichtingsprojecten. Zowel groene als cultuurtechnische, civieltechnische, en kleine bouwkundige werkzaamheden behoren al sinds 1973 tot hun disciplines.

SmitsRinsma


Grijsen park & straatdesign
is ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van het park- en straatmeubilair kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Grijsen helpt om het optimale maatschappelijke rendement uit de openbare ruimte te halen. De gebruikers beleven plezier, comfort, verrassing, contact en geborgenheid. Dit realiseren zij door de mens centraal te stellen, door functionele, duurzame en karakteristieke oplossingen te bieden en door voorop te lopen met innovaties.

Grijsen park & straatdesign


Rots maatwerk BV
houdt zich bezig met alle aspecten van fontein projecten. Ze werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten en brengen de ideeën van kunstenaars en landschapsarchitecten die een fontein in gedachten hebben, tot leven. Rots maatwerk geeft advies over het uiterlijk van fonteinen en de mogelijke fonteintechniek. Ze realiseren een ontwerp op maat en verzorgen daarnaast ook het onderhoud aan de fonteinen en bedriegertjes.

Rots maatwerk


Steenbakkerij Vande Moortel
is opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde. Vandaag is ze op diezelfde locatie actiever dan ooit. Geleid door de familie Vande Moortel groeide de firma uit tot een belangrijke fabrikant in het topsegment van de gevelstenen en de Belgische marktleider in kleiklinkers. De in Oudenaarde geproduceerde stenen beantwoorden steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stenen scoren standaard boven de Belgische normen die tot de strengste van de wereld behoren. Zo hebben de kleiklinkers een zeer lage wateropname en de gevelstenen een hoge druksterkte.

Vande Moortel


Boomkwekerij Ebben
is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Met een veelzijdige en bijzondere collectie bomen en heesters voor elke denkbare toepassing weten we ook uw groenproject te transformeren tot een buitenruimte van formaat. Daarnaast draagt Boomkwekerij Ebben als kennispartner bij aan een brede kijk op duurzame, groene toepassingen in de openbare ruimte.

Boomkwekerij Ebben


Struyk Verwo Infra
is in Nederland marktleider in de publieke bestrating. Door specialistische kennis en ervaring adviseert en ondersteunt zij relaties bij elke fase in de projectrealisatie:
ontwerp, materiaalkeuze, uitvoerings- en beheersvraagstukken. Het resultaat: een straatbepalende oplossing. In beton of in natuursteen.

Struyk Verwo Infra

JUB Holland, hofleverancier van kleur, is een 4e generatie familiebedrijf in bloembollen. JUB biedt bloembollenproducten aan in het hogere marktsegment in Europa door middel van innovatieve concepten, kwalitatief hoogwaardige producten en op maat gemaakte programma’s. Deze producten worden deels geleverd uit eigen kwekerij, waar de bloembollen op een duurzame wijze worden geteeld. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en vind je terug in het DNA van de veredeling, kwekerij en handel door o.a. Planet Proof certificering. Hiernaast biedt JUB Holland ook een breed assortiment van biologisch geteelde bloembollen. Ook heeft de firma samenwerkingen met NL-Zoemt, NBV, NL-Greenlabel en de Groene Stad. Een belangrijk concept is ‘De Bonte Berm’. Samen met Heem/Natuurpro krijgen Nederlandse bermen meer kleur én biodiversiteit. Door speciaal geselecteerde bloembollen en kruiden aan te planten wordt minimaal 8 maanden bloei gerealiseerd.

JUB Holland

METTEN Stein+Design is een van oorsprong Duitse familie onderneming gespecialiseerd in stenen en tegels op basis van beton/natuursteencomposiet met een omvangrijk bijpassend assortiment aan trap- en muursystemen. Onze ervaring in ontwikkeling van deze hoogwaardige composieten heeft geleid tot diverse internationaal gepatenteerde product- en productietechnologieën. Enkele innovaties en uitvindingen zijn de CleanTop®-, BlueAir®- en EcoTerra® -Technology. Begrippen die centraal staan bij de huidige METTEN-producten zijn duurzaamheid, beheer en onderhoud en een unieke uitstraling. METTEN producten worden klimaatneutraal geproduceerd op basis van de CSC Certificering (categorie Zilver) en is toepasbaar binnen de Breeam methodiek. Het bedrijf onderscheid zich door een sterke focus op maatwerk en is sinds 1995 aanwezig met een eigen kantoor in Nederland.

METTEN Stein+Design

Met meer dan 100 jaar ervaring is Schréder specialist op het gebied van duurzame verlichtingsoplossingen voor veilige, comfortabele en aantrekkelijke leefomgevingen. Als wereldwijd toonaangevende leverancier, weten wij als geen ander dat verlichting steden kan transformeren en samenlevingen kan ondersteunen. We verleggen de grenzen van onze technologieën door verder te gaan dan verlichtingstoepassingen. Door het creëren van intelligente oplossingen voor concepten als ‘Smart City’ en ‘Beyond Lighting’ zijn onze oplossingen toekomstbestendig. Bij ons draait het niet enkel om het inzetten van licht als bron maar ook om de interactie met de volledige openbare ruimte en haar gebruikers, oftewel Lightability. Schréder, Experts in Lightability.

Schréder

Falco is al 70 jaar een vertrouwde naam als het gaat om de inrichting van de openbare ruimte. Falco is gespecialiseerd in fietsparkeren, overkappingen, fietsbergingen en fietsmarketing. Daarnaast vindt u bij Falco verkeersvoorzieningen en straat- en parkmeubilair. Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle  producten in eigen fabriek. Dat maakt het mogelijk ook  ‘op maat’ voor u te produceren. Falco BV streeft ernaar om de werkomgeving en het klimaat zo min mogelijk te belasten. Daarom is er ruim 10 jaar geleden een energietransitie gestart. Hierbij zijn machines vervangen voor efficiëntere machines die minder energie verbruiken. Ook zijn nagenoeg alle lampen vervangen door LED lampen en is er geïnvesteerd in 1787 zonnepanelen. Tevens gebruikt Falco uitsluitend FSC hout voor haar producten welke afgewerkt zijn met hout. Falco’s circulair manager John Wermink onderzoekt hoe we onze Co2 uitstoot nog meer kunnen verminderen. Tevens is zijn doel is om bij Falco in kaart te brengen hoe circulair ons productassortiment al is a.d.h.v. MKI-waardes en wat we nog meer kunnen ondernemen om circulaire producten en diensten te leveren.

Falco

Vandersanden is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa. We maken duurzame straatbakstenen, gevelstenen, gevelsystemen en ECO baksteenstrippen. Daarnaast bieden we kennis en oplossingen rondom thema’s als circulariteit en klimaatadaptatie. In het DNA van ons familiebedrijf zit de wil om te ondernemen voor volgende generaties. Onze economische groei en financiële winst is het middel ter verwezenlijking van ons doel om een essentiële bijdrage te leveren aan het welzijn van medewerkers, klanten, de maatschappij en het milieu. We noemen dat: collectief welzijn.

Vandersanden