Partners - NVTL

Partners

Onze partners zijn erg belangrijk voor ons. Het is mede dankzij hen dat wij ons vakgebied vol verve kunnen promoten, de vakontwikkeling kunnen stimuleren en samenwerkingen kunnen faciliteren binnen onze branche en daarbuiten. Download hier ons partnerpakket.

Ook partner worden?


SmitsRinsma
 is een landelijk opererend ingenieursbureau dat adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte.
Het werkveld bevindt zich in zowel het stedelijk- als het landelijk gebied en omvat nieuwe aanleg, renovatie of herinrichtingsprojecten. Zowel groene als cultuurtechnische, civieltechnische, en kleine bouwkundige werkzaamheden behoren al sinds 1973 tot hun disciplines.

SmitsRinsma


Grijsen park & straatdesign
is ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van het park- en straatmeubilair kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Grijsen helpt om het optimale maatschappelijke rendement uit de openbare ruimte te halen. De gebruikers beleven plezier, comfort, verrassing, contact en geborgenheid. Dit realiseren zij door de mens centraal te stellen, door functionele, duurzame en karakteristieke oplossingen te bieden en door voorop te lopen met innovaties.

Grijsen park & straatdesign


Rots maatwerk BV
houdt zich bezig met alle aspecten van fontein projecten. Ze werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten en brengen de ideeën van kunstenaars en landschapsarchitecten die een fontein in gedachten hebben, tot leven. Rots maatwerk geeft advies over het uiterlijk van fonteinen en de mogelijke fonteintechniek. Ze realiseren een ontwerp op maat en verzorgen daarnaast ook het onderhoud aan de fonteinen en bedriegertjes.

Rots maatwerk


Steenbakkerij Vande Moortel
is opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde. Vandaag is ze op diezelfde locatie actiever dan ooit. Geleid door de familie Vande Moortel groeide de firma uit tot een belangrijke fabrikant in het topsegment van de gevelstenen en de Belgische marktleider in kleiklinkers. De in Oudenaarde geproduceerde stenen beantwoorden steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stenen scoren standaard boven de Belgische normen die tot de strengste van de wereld behoren. Zo hebben de kleiklinkers een zeer lage wateropname en de gevelstenen een hoge druksterkte.

Vande Moortel


Boomkwekerij Ebben
is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Met een veelzijdige en bijzondere collectie bomen en heesters voor elke denkbare toepassing weten we ook uw groenproject te transformeren tot een buitenruimte van formaat. Daarnaast draagt Boomkwekerij Ebben als kennispartner bij aan een brede kijk op duurzame, groene toepassingen in de openbare ruimte.

Boomkwekerij Ebben


Struyk Verwo Infra
is in Nederland marktleider in de publieke bestrating. Door specialistische kennis en ervaring adviseert en ondersteunt zij relaties bij elke fase in de projectrealisatie:
ontwerp, materiaalkeuze, uitvoerings- en beheersvraagstukken. Het resultaat: een straatbepalende oplossing. In beton of in natuursteen.

Struyk Verwo Infra