Werkgroep aanbestedingen - NVTL

Werkgroep aanbestedingen

Details

Projectnaam: Aanbestedingen

Meer informatie of deelnemen: Stuur een mail naar info@nvtl.nl

Contactpersoon: NVTL bestuurslid Joeri de Bekker

Tue 26 January 2021

Bij de NVTL komen regelmatig reacties binnen over aanbestedingen waar onze leden bij betrokken zijn. Positieve, maar helaas ook vaak negatieve ervaringen worden dan met ons gedeeld. De teneur is dat regels en voorwaarden belangrijker lijken dan inhoud en kwaliteit. En er bestaat veel onduidelijkheid en onvrede over de manier waarop opdrachten uiteindelijk worden aanbesteed.

De werkgroep aanbestedingen is al enige tijd bezig ervaringen te inventariseren. Tijd om die ervaringen eens in groter verband met elkaar te delen en te onderzoeken of het beter kan. Tijd voor een webinar!

Vrijdag 12 maart aanstaande, van 14.30 tot 16.30 uur organiseert de NVTL een digitale discussiebijeenkomst over aanbestedingen.

Tijdens dit eerste webinar gaan we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk met elkaar in gesprek. Doel is ervaringen uit te wisselen en te komen tot het benoemen van actiepunten. Aansluitend is er ruimte voor een informele online borrel. Tijdens een tweede webinar in het voorjaar gaan we verder in op concrete vervolgstappen.

Kom je ook om je stem te laten horen?

Je kunt je aanmelden t/m 9 maart door een mailtje te sturen naar info@nvtl.nl onder vermelding van: ‘aanmelding webinar aanbestedingen’.

Je krijgt dan ruim van tevoren een agenda en een link toegestuurd om digitaal deel te nemen (via Teams).

Deelname is gratis en voel je vrij om deze uitnodiging te delen met collega’s.

NVTL Werkgroep aanbestedingen

Elma van Beek, Mark van der Bij, Bram Breedveld, Lieneke van Campen, Corné Overveld en Joeri de Bekker  

Eerste webinar aanbestedingen 12 maart