AFSCHEID VAN TWEE WAARDEVOLLE BESTUURSLEDEN - NVTL

AFSCHEID VAN TWEE WAARDEVOLLE BESTUURSLEDEN

ma 7 oktober 2024

Op onze jaarlijkse heidag, afgelopen woensdag 2 oktober, hebben we afscheid genomen van twee waardevolle bestuursleden: Deborah Lambert en Jan Janse.

– Deborah (ontwerper openbare ruimte en oprichtend partner van Felixx Landscape Architects & Planners) heeft sinds 2021 de rol van penningmeester en bestuurslid algemene zaken vervuld. Daarnaast heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de bedrijfsmatige kant en professionalisering van de NVTL.

– Jan Janse (landschapsarchitect en senior adviseur landschap en cultuurhistorie bij Staatsbosbeheer) heeft zich sinds 2018 als bestuurslid Vakontwikkeling en Internationaal ingezet. Zijn bijdrage aan de NVTL als ultieme verbinder naar de wetenschap, groene partners en actieve leden was van onschatbare waarde. Dit uitte zich in de organisatie van diverse evenementen, opzetten van cursussen en betrokkenheid bij succesvolle projecten als Regio van de Toekomst en verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

We zijn Deborah en Jan ontzettend dankbaar voor hun toewijding en wat zij hebben betekend voor zowel het bestuur als de vereniging. Hun inzet zal zeker gemist worden, maar we kijken met veel waardering terug op de afgelopen jaren. We hopen hen in de toekomst nog vaak te zien!