DE VHG PLANTENKENNISTRAINER - NVTL

DE VHG PLANTENKENNISTRAINER

Details

15.45 tot 16.30 uur

Steenbreek organiseert maandelijks een online expertmeeting. In slechts 45 minuten krijg je uitleg van een expert over een actueel onderwerp en is er ruimte om je vragen te stellen. De items die aan bod komen zijn divers en gericht op professionals, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Aanmelden
Locatie: Online
di 4 juni 2024

Plantenkennis is essentieel voor wie dagelijks in het groen werkt. Hoe houd je die kennis gemakkelijk up-to-date? Harrie Kootstra is specialist e-learning bij AHA leermiddelenbouw en Gertie Korevaar is Programmamanager bij de VHG. Samen geven zij inzicht in de mogelijkheden van de VHG Plantenkennistrainer. Deze app is ontwikkeld door experts vanuit de praktijk, omdat kennis van de bodem en beplanting essentieel is binnen het groenvak.

Het leren en bijhouden van alle namen, kenmerken en toepassingen blijkt in de praktijk weleens een uitdaging, zeker aangezien het klimaat ook aan het veranderen is. Deze app helpt je daarbij. Kennis bijhouden is met deze app makkelijker én leuker dan ooit. Je houdt je informatie actueel en bij de hand, en kunt zelfs je collega’s uitdagen.