GaLaBau (11 t/m 14 sept) - NVTL

GaLaBau (11 t/m 14 sept)

GaLaBau 2022

Details

Een gratis dagticket voor NVTL-leden. Mail naar info@nvtl.nl voor de code.

Aanmelden
Locatie: Nürnberg, Duitsland
wo 11 september 2024

GaLaBau 2024 in Nürnberg: inspiratie, netwerken en beleven

GaLaBau, de toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes, viert van 11 tot en met 14 september 2024 haar 25-jarig jubileum. Ongeveer 1.000 exposanten presenteren in 14 hallen en buitenterreinen het hele spectrum voor planning, bouw en onderhoud van stedelijke, groene en openbare  ruimtes.

Beleef talrijke actie- en demonstratiegebieden waar machines en apparatuur voor grondwerken en groenonderhoud live in actie worden getest. Bezoek het actieterrein aan de Silbersee in Volkspark Dutzendteich om de nieuwste onderhouds- en grondbewerkingsmachines op echt gras te ervaren. Een bijzonder hoogtepunt is de E-Mobility Area, waar exposanten hun nieuw ontwikkelde elektrische bouw- en onderhoudsmachines demonstreren. De elektrische voertuigen voor gemeentes completeren de e-mobiliteit focus van de GaLaBau.

Uiteraard vormt de wereldwijde klimaatverandering ook voor de groene industrie een uitdaging. De GaLaBau pakt relevante onderwerpen op en creëert oplossingen. Het GREEN-BLUE PATH op de GaLaBau 2024 toont speciale producten en oplossingen van deelnemende exposanten die de noodzakelijke klimaataanpassingen stimuleren.

Kijk uit naar bekende hoogtepunten zoals de indrukwekkende beursstand van BGL (Bundesverband Garten-, Landschafts-, und Sportplatzbau e.V.) in hal 3A, diverse fora en activiteiten rond de thema’s speeltuinen, jong talent en boomverzorging. Een ander hoogtepunt is het forum “A PRACTICAL GUIDE TO DIGITISATION”, dat praktische tips van branche experts biedt en laat zien hoe digitale strategieën en oplossingen in bedrijven kunnen worden geïmplementeerd.

Bezoek ook de gezamenlijke stand van Young Innovators in hal 3C, waar Duitse startups hun vernieuwende producten presenteren en inzicht geven in het innovatiepotentieel van de branche.

Wees erbij als de GaLaBau in Nürnberg een kijkje neemt in de toekomst van stedelijk groen! Dompel jezelf onder in de wereld van de groene sector en ontmoet zowel oude bekenden als nieuwe partners. Reserveer vandaag nog je ticket en mis het Europese ontmoetingspunt voor stedelijk groen en openbare ruimtes niet.

Meer informatie over de GaLaBau 2024 vindt u hier.

Een gratis dagticket voor NVTL-leden. Mail naar info@nvtl.nl voor de code.