Herinneringsbijeenkomst voor Jandirk Hoekstra - NVTL

Herinneringsbijeenkomst voor Jandirk Hoekstra

vr 31 mei 2024

Bericht van H+N+S

L.S.

Vrijdag 9 febr. 2024 is onze collega en oud-directeur Jandirk Hoekstra in kleine kring begraven op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Hij heeft op een mooie plek aan de voet van een moerbei zijn laatste rustplaats gekregen.

Mede namens de familie van Jandirk willen wij onze dank uitspreken aan eenieder voor de ontelbare lieve berichten, mails, kaartjes, brieven, bloemen enz. die bij ons zijn binnengekomen, die vaak gaan over zijn rol als Ateliermeester en hoe hij anderen een podium gaf en inspireerde. In één woord hartverwarmend.

Uit de vele berichten is ons nog duidelijker geworden wat Jandirk betekend heeft voor de vakwereld, buiten H+N+S. Op verzoek van velen bezinnen we ons op dit moment op het organiseren van een herinneringsbijeenkomst voor Jandirk op een ntb locatie, bedoeld voor oud-collega’s, samenwerkingspartners, opdrachtgevers, oud-studenten, vrienden, familie, enz. Ofwel, voor eenider die Jandirk met zich meedraagt.

We broeden met een aantal (oud) collega’s en vakgenoten op de invulling van de herinneringsbijeenkomst voor Jandirk. Plek, vorm, programma enz. is nog ntb. Maar we gaan proberen het te organiseren in een van zijn projecten en met bijdragen van de mensen met wie hij in de afgelopen jaren heeft gewerkt. We horen graag jullie over Jandirk in zijn rol als PARK, als Ateliermeester, als Intendant, als voorzitter van de Triënnale of als Q-teamlid!

Deze bijeenkomst is gepland op vrijdagmiddag 31 mei ‘24.

Meer info volgt, via de mail en website van H+N+S en via de social media. Maar als je erbij wilt zijn, zie dit bericht dan als een save the date… We komen binnenkort in de lucht met meer info, incl. wijze van aanmelding, programma, enz.

Hartelijke groet, mede namens Pieter en Nikol,

Hank van Tilborg
+ directeur/tuin- en landschapsarchitect
+ H+N+S landschapsarchitecten