NVTL: save the date 3#Wederkerigheid - NVTL

NVTL: save the date 3#Wederkerigheid

Details

Datum: donderdag 26 september 2024
Tijd: 14.00-17.00 uur
Plaats:

Meer informatie over het thema.

do 26 september 2024

Vanaf 2024 omarmt de NVTL het thema ‘Anders kijken: hoe geven we vorm aan een symbiotisch landschap?’. Een thema dat ons uitnodigt tot een diepere verbinding met onze omgeving, waarin mens, natuur en technologie zich ontwikkelen in wederkerigheid.

Het programma van 2024 is opgebouwd aan de hand van vier perspectieven: 1#Verwondering, 2#Herontdekking, 3#Wederkerigheid en 4#Verweving.

Op 26 september organiseren we de derde bijeenkomst #Wederkerigheid met de vraag: ‘Wat betekent het voor het ontwerp en het landgebruik als we bodem en water echt sturend maken?’. 

Binnenkort kun je je hier aanmelden.

Op de speciale themapagina vind je de jaarkalender en een inspiratie carrousel. Dit is een verzamelbank die tot stand is gekomen samen met onze leden en die continu wordt aangevuld met bronnen passend bij het jaarthema. Van interviews met experts tot best practices en van boeken en video’s tot recente onderzoeksresultaten.

Draag bij met inspirerende bronnen
Heb jij tips, interessante inzichten of inspirerende bronnen die niet mogen ontbreken? Stuur je bron op via info@nvtl.nl.

Verrijk jezelf en inspireer anderen!