EFL Stichting: Open Oproep ‘Ontwerpen aan een klimaatrechtvaardige wereld’ - NVTL

EFL Stichting: Open Oproep ‘Ontwerpen aan een klimaatrechtvaardige wereld’

di 12 juli 2022

Kunnen we de gevolgen van klimaatverandering zo vormgeven dat de leefomgeving van iedereen erop vooruit gaat? Wat betekent dat voor de inrichting van de ruimte, in Nederland maar ook over de hele wereld?

De EFL Stichting is op zoek naar antwoorden. Zij is ervan overtuigd dat de oplossing gevonden kan worden door ontwerp, onderzoek en beleid met elkaar te verbinden.

Teams bestaande uit verschillende achtergronden worden hiertoe uitgedaagd. Drie geselecteerde teams krijgen elk 50.000 euro om hun voorstellen uit te werken.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Kom naar de Kick-off en Matchingsdag op 26 augustus 2022 in Amsterdam. Dat is tevens
het moment om mogelijke teamleden te ontmoeten.

Met onder andere Caroline Newton, ontwerper en houder van de Van Eesteren Fellowship (TU Delft), Sandor Gaastra, directeur-generaal Klimaat en Energie (Ministerie EZK), Jannemarie de Jonge, Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving en een lezing van Inger Kammeraat (MVRDV).

26 augustus 2022 | Kick-off en Matchingsdag | 10.00-14:00 | De Parade (Martin Luther Kingpark Amsterdam) | bijdrage €15,- incl. lunch, koffie en thee | aanmelden voor 12 augustus via de website

Voor meer informatie over de Open Oproep kijk op de website.