[L] Septemberprogramma online - NVTL

[L] Septemberprogramma online

di 22 augustus 2023

Septemberprogramma online, meld je aan en save the date(s)

Nog even en is het de September Evenementenmaand van de Landchapstriënnale 2023 langs de mooie Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen. Kijk nu op de Septemberkalender en noteer alvast de activiteiten in je agenda.

Het landschapsfestival begint op 1 september met Sterren op ‘t Wad’ in de haven van Lauwersoog (voor genodigden) en daarop aansluitend verschillende Donkertebelevingen aan de Waddenkust. Jongeren kunnen in september vier keer een Waddencafé bezoeken, over onderwerpen die hen aangaan.

Het eerste Waddencafé is op 7 september, en gaat over agrotoerisme. Op 19 september geeft schrijver Frank Westerman in Harlingen een lezing met de titel Wat wil het Wad’. Verken op de fiets de mooie kuststrook, bijvoorbeeld langs de ateliers van verschillende kunstenaarsOf doe mee aan de fietsexpeditie Van Niets naar Nearne, rondom de Terp van de Toekomst.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven! Kijk dus gauw op de website. Let op: de kalender wordt in de komende periode nog verder gevuld.