Ledenkorting op abonnement Vakblad Groen - NVTL

Ledenkorting op abonnement Vakblad Groen

Details

30% NVTL-ledenkorting op het abonnement op Vakblad Groen inclusief mogelijkheid om artikelen aan te leveren voor het vakblad.

do 23 maart 2023

Vakblad Groen is al meer dan 70 jaar het kennisplatform en vakblad in de wereld van groen in stad en landschap. Vakblad Groen wordt ontwikkeld door samenwerkingspartner Uitgeverij Elba-Rec: 

Met Vakblad Groen verbinden wij de kennis en kunde van professionals van de fysieke leefomgeving met die van de groenspecialisten. Op praktisch en op beleidsniveau. Vakblad Groen organiseert in samenwerking met Stichting Steenbreek kennisbijeenkomsten, masterclasses, studiereizen en evenementen. Samen met deelnemende gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven werkt Vakblad Groen aan vergroening in de stad voor het klimaat, biodiversiteit, sociale cohesie en gezondheid”.

Vanaf heden kunnen we je als NVTL-lid een abonnement op Vakblad Groen aanbieden met 30% korting. 

Het abonnement
– 10x het papieren en digitale Vakblad Groen (inclusief twee Steenbreek specials). Ook alleen digitaal te ontvangen wanneer die wens bestaat.

– toegang tot het online archief van Groen magazine

– 1x toegang tot een online Groen event

– 50,- euro korting per masterclass (gemiddeld 5x live per jaar)

– 50,- euro korting op een jaarlijkse studiereis

Prijs voor NVTL-leden: € 110,59

Aanmelden via deze link.

Artikelen aanleveren voor Vakblad Groen
Daarnaast is het als NVTL-lid en abonnee van vakblad Groen ook mogelijk om artikelen aan te leveren voor Vakblad Groen. Deze artikelen of ideeën kun je sturen naar Roel van Dijk: roel@steenbreek.nl