Nieuwe directie en website voor Bureau B+B - NVTL

Nieuwe directie en website voor Bureau B+B

Nieuwe directie Bureau B+B v.l.n.r. Tomas Degenaar, Hannah Schubert, Gert-Jan Wisse
do 26 januari 2023

Bureau B+B stedebouw en landschapsarchitectuur heeft een nieuwe directie. Hannah Schubert en Tomas Degenaar zijn per 2023 toegetreden tot het directieteam. Samen met Gert-Jan Wisse zullen zij leiding geven aan het bureau, dat werkt aan een breed scala landschappelijke en stedelijke opgaven in binnen- en buitenland. Jeanette Visser treedt na 14 jaar terug uit het directieteam, maar blijft als senior projectleider en in het managementteam werkzaam bij het bureau.

Deze directiewissel past naadloos in de traditie van ‘generatiewisseling’ binnen het bureau. Als landschapsarchitecten, stedenbouwers, architecten en cultuurtechnici bouwt Bureau B+B sinds 1977 aan een rijk portfolio. Het bureau waarborgt continuïteit en vernieuwing door het koppelen van ruime ervaring aan jong talent. Kenmerkend voor Bureau B+B is de open en zelfsturende bedrijfscultuur. ‘Ons 16-koppige team is gedreven, hecht, en divers. Uniek is de gelijkwaardige samenwerking en inhoudelijke kruisbestuiving, die al vier decennia een constante factor binnen het bureau zijn. Hierdoor vinden we keer op keer verfrissende oplossingen voor actuele thema’s.’, aldus Hannah.

‘Ik zie ernaar uit samen met ons team met scherpte en durf verder te werken aan de grote vraagstukken waar we als vakgebied voor staan, en daarmee een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan Bureau B+B’s bijzondere geschiedenis’, voegt Tomas toe.

Met Tomas en Hannah versterkt het bureau zijn basis in vakmanschap, ontwerp en innovatie. Tomas is sinds 2020 projectleider bij Bureau B+B. Hij is opgeleid in Wageningen en werkte voor verschillende gerenommeerde ontwerpbureaus in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Hannah is sinds 2018 werkzaam bij Bureau B+B en studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, TU Berlin, University of Newcastle upon Tyne en de Academie van Bouwkunst. Gert-Jan: ‘We geloven dat Hannah en Tomas met hun kennis, ervaring, ontwerpkracht en verbindende persoonlijkheden het bureau verder zullen verstevigen en verrijken – nu en in de toekomst.’

Bureau B+B heeft bovendien een nieuwe website! Naast een breed overzicht aan
geselecteerde projecten wordt ook het omvangrijke oeuvre van het bureau voor
toekomstige generaties ontsloten via een groeiende archiefpagina.