‘Op reis met de Stijlprijs’ zit erop - NVTL

‘Op reis met de Stijlprijs’ zit erop

wo 30 juni 2021

De Brabantse Stijlprijs 2021 zet bijzondere nieuwe wooninitiatieven in de spotlights. Vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd. En waar extra aandacht zorgt voor een echt thuis.

Half mei startte de provincie Noord-Brabant een virtuele tour langs alle inzendingen onder de naam ‘Op reis met de Stijlprijs’. Zojuist is de laatste etappe online geplaatst. Deze tour door Brabant is daarmee tot een einde gekomen. In 13 etappes heeft iedereen kennis kunnen maken met alle 30 inspirerende en vernieuwende woonprojecten die ingediend zijn voor de Stijlprijs.

Heb je een etappe gemist of wil je ze terugkijken? Je vindt ze op de sociale media-kanalen van de provincie Noord-Brabant (LinkedIn, Twitter, Instagram en Facebook).

Vervolg van de Stijlprijs
Na de zomer zal de vijfkoppige jury alle inzendingen beoordelen. Eind september is de bekendmaking van de vijf finalisten. De jury bezoekt de locaties van de finalisten in oktober en november. Iedereen kan in november stemmen op de finalisten. Tijdens een feestelijke prijsuitreiking, begin december, worden de winnaars bekend gemaakt.