Stuur je beste projecten in voor Blauwe Kamer Jaarboek 2024 - NVTL

Stuur je beste projecten in voor Blauwe Kamer Jaarboek 2024

ma 11 maart 2024

Ieder jaar maakt de Blauwe Kamer de stand op van het vak. Een onafhankelijke commissie van vakgenoten kiest de beste projecten uit de stedenbouw en landschapsarchitectuur en het team van Blauwe Kamer verwerkt dit tot het Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw in Nederland.

Ben jij een ontwerper of opdrachtgever? Wil jij dat jouw project in het jaarboek staat? Stuur dan je beste plannen, projecten of studies in voor de editie van 2024. De selectie wordt dit jaar gemaakt door voorzitter Yttje Feddes, stedenbouwkundige Endry van Velzen, landschapsarchitect David Kloet, projectontwikkelaar Eva Hekkenberg en stedenbouwkundige Anne Loes Nillesen.

Ingezonden projecten zijn ontworpen of gerealiseerd in de periode 2023-2024 (t/m april). Alle soorten projecten zijn welkom: van uitgevoerde openbareruimteplannen tot strategische langetermijnvisies, van zelfgeïnitieerde projecten tot ontwerpend onderzoek, van herontwikkeling en gebiedsontwikkeling tot cultuurhistorische studies en van Nederlands werk in het buitenland. Speciale aandacht vragen we voor projecten die betrekking hebben op opgaven in het landelijk gebied, binnenstedelijke gebiedsontwikkeling en wonen. We benadrukken dat provincies, gemeenten, ontwikkelaars, corporaties en andere opdrachtgevers van harte welkom zijn om in te zenden.

• Het aanmelden van projecten kan via het inschrijfformulier op de website van Blauwe Kamer. Hier kunt u ook de voorwaarden voor deelname downloaden.
• De inzendingen dienen uiterlijk 23 april 2024 binnen te zijn op het secretariaat.
• Deelnamekosten: 72,50 euro voor de eerste inzending, 49,50 euro voor elke volgende inzending. De bedragen zijn exclusief btw. Betaling vindt plaats via de site van Uitgeverij Blauwdruk.
• Maximaal vijf projecten per inzender.
• Elke inzender ontvangt één exemplaar van het Jaarboek 2024.
• Het Jaarboek 2024 is een uitgave van Uitgeverij Blauwdruk en verschijnt begin december in de wintereditie van Blauwe Kamer en als zelfstandige boekhandelseditie.

Contact
Uitgeverij Blauwdruk
Djuna Spreksel/Ettie Edens/Harry Harsema
Generaal Foulkesweg 72, 6703BW Wageningen
0317-425890, 06-51290704
jaarboek@blauwekamer.nl

Eerdere jaarboekedities zijn te bestellen bij Uitgeverij Blauwdruk