Stuur je beste projecten in voor het Blauwe kamer Jaarboek 2021! - NVTL

Stuur je beste projecten in voor het Blauwe kamer Jaarboek 2021!

Beeld: Blauwe Kamer

Details

Aanmelden van projecten: via het inschrijfformulier website van Blauwe Kamer.

 

 

di 2 maart 2021

Ieder jaar maakt de Blauwe Kamer de stand op van het vak. Een onafhankelijke commissie van vakgenoten kiest de beste projecten uit de stedenbouw en landschapsarchitectuur, het team van Blauwe Kamer verwerkt dit tot een prachtig Jaarboek.

Ben jij een ontwerper of opdrachtgever? Wil jij dat jouw project in het jaarboek staat? Stuur dan je beste plannen, projecten of studies in voor de editie van 2021.

De selectie wordt dit jaar gemaakt door voorzitter Esther Agricola, architect Dingeman Deijs, Claire Laeremans van bureau Lama, stedenbouwkundige Miranda Reitsma en landschapsarchitect Paul Achterberg.

Ingezonden projecten moeten afkomstig zijn uit de periode 2020-2021 (t/m maart). Alle soorten projecten zijn welkom: van uitgevoerde openbareruimteplannen tot strategische langetermijnvisies, maar ook zelfgeïnitieerde initiatieven, ontwerpend onderzoek, herontwikkelingsprojecten en cultuurhistorische studies. Het gaat om Nederlands werk – projecten in het buitenland zijn welkom, mits van een Nederlandse ontwerper. Speciale aandacht vragen we voor inzendingen die betrekking hebben op stedelijke vernieuwing en wonen, en opgaven in het landelijk gebied. We benadrukken dat ook overheden, ontwikkelaars, corporaties en andere opdrachtgevers worden uitgenodigd om in te zenden.

 

  • Aanmelden van projecten: via het inschrijfformulier website van Blauwe Kamer. Hier kunt u ook de voorwaarden voor deelname downloaden.
  • De inzendingen dienen uiterlijk 23 april 2021 binnen te zijn op het secretariaat.
  • Deelnamekosten: 69,50 euro voor de eerste inzending, 45 euro voor elke volgende inzending. De bedragen zijn exclusief btw. Betaling vindt plaats via de site van Blauwe Kamer.
  • Maximaal vijf projecten per inzender.
  • Elke inzender ontvangt één exemplaar van het Jaarboek 2021.
  • Het Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw in Nederland 2021 verschijnt begin december als boekhandelseditie en als Blauwe Kamer nummer 4.

Contact
Martine Bakker, Generaal Foulkesweg 72
6703 BW Wageningen, 06 57019752 / 0317 425890
jaarboek@blauwekamer.nl