Tjeerd van der Schee kondigt vertrek aan als algemeen directeur van Copijn - NVTL

Tjeerd van der Schee kondigt vertrek aan als algemeen directeur van Copijn

ma 7 maart 2022

Utrecht, 3 maart 2022 – Algemeen directeur Tjeerd van der Schee heeft aangekondigd om per 1 april Copijn te verlaten. Na 8 jaar bouwen aan de organisatie vindt hij het tijd om plaats te maken voor een nieuw soort bestuurder. Met ingang van 19 april 2022 start Corry Siegers, nu Head of Video Discovery bij Bindinc, als nieuwe algemeen directeur bij Copijn.

Toen Van der Schee 8 jaar geleden begon bij Copijn was dat geen gemakkelijke start. Het bedrijf verkeerde in financieel slecht weer en er zat niets anders op dan een drastische reorganisatie. “Dat gaf een hoop onrust, maar uiteindelijk creëerde het ook de ruimte die nodig was om stap voor stap het bedrijf weer op te bouwen,” aldus Van der Schee.

“We hebben een geweldige reis met elkaar gemaakt de afgelopen jaren. Copijn is nu een bloeiende organisatie met mensen die allemaal hetzelfde doel nastreven: een positieve impact op de wereld maken.”

Sinds 1 februari huisvest Copijn in een nieuw duurzaam gebouw in Utrecht. “Met de oplevering van ons pand is voor mij letterlijk een einde gekomen aan een periode van bouwen. De organisatie gaat een andere fase in en dat vraagt in mijn optiek om een directeur met andere kwaliteiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Corry samen met het team Copijn nóg mooier gaat maken.”