Nieuw boek: Tweede Gids voor Natuurinclusief Ontwerp - NVTL

Nieuw boek: Tweede Gids voor Natuurinclusief Ontwerp

ma 2 oktober 2023

Waar wilde natuur in de stad voor sommigen een verademing is, wordt het door velen nog opgevat als verwaarlozing. Willen we het draagvlak voor een natuurinclusieve woonomgeving vergroten, dan moeten we op zoek naar de esthetiek van de verwildering; het thema van deze gids.  De 2e gids, geschreven voor ontwerpers en beheerders, biedt drie ruimtelijke concepten die de verwildering gewaardeerd kunnen maken. Een aantal onderzoekers helpen ons om op geordende wijze en met nieuwe denkconcepten meer ruimte voor wilde planten en dieren in de stad voorstelbaar te maken.

De 1e (tweede herdruk) en 2e gids voor Natuurinclusief ontwerp zijn te koop vanaf oktober. Ze zijn te bestellen bij DS, met een email naar info@dsla.nl of bestel via www.naibooksellers.nl. Binnenkort liggen ze ook weer in de winkel van NAIbooksellers in Rotterdam.

Eén gids kost €27,50 incl. BTW., 1e en 2e samen €50,00 (exclusief verzendkosten).

From October on The First (second edition) and the Second Guide to Nature Inclusive Design are for sale. Write an email to info@dsla.nl or buy it at NAIbooksellers online or in the shop in Rotterdam.

Each guide costs €27,50. First and Second guide ordered together costs €50,00 (excl. postage costs)